Fietsroutes in Zeeland leiden je door een landschap van water, dijkjes, kronkelende paden en de duinen. Je komt bekende steden als Middelburg, Vlissingen, Renesse en Goes tegen. Het is nog maar een greep van wat de provincie te bieden heeft op haar prachtige (schier)eilanden. Fiets een rondje Zeeland, plan een knooppuntenroute verdeeld over een aantal van de eilanden of bekijk elk eiland stuk voor stuk. Zeeland is het meer dan waard om op de fiets ontdekt te worden. 

 

U kunt voor de leukste fietsroutes terecht bij deze aanbieders: 

 

 

Fietsnetwerk.nl is een landelijk fietsroute-netwerk met een groot aanbod aan fietsroutes. Ter ondersteuning bieden zij ook een gratis App aan voor uw smartphone met routebegeleiding en waardevolle informatie over de omgeving. 

 

 

De Badkoerier is een gratis magazine ter promotie van het toerisme in Zeeland. De Badkoerier biedt gratis fietsroutes aan in samenwerking met de gebruiksvriendelijke Fietsnetwerk App. 

 

 

 

De ANWB staat in Nederland vooral bekend al Wegenwacht voor automobilisten maar ook fietsers laten zij niet in de steek. De site van de ANWB staat boordevol leuke fietsroutes en in combinatie met de ANWB Eropuit App heb je alle fiets- en wandelroutes bij de hand.

 

Route.nl beschikt over ruim 135000 fiets- en wandelroutes in heel Nederland. Ook bieden zij een eigen App aan voor de smartphone waarmee je ook zelf een route kan samenstellen. Voor €9,99 per jaar kunt u ook navigeren zonder internet en gebruikt u de App zonder advertenties. 

 

Nederland Fietsland is een initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform en biedt leuke dagtochten aan via fietsknooppunten door het hele land. Ook beschikken zij over een landelijke database met fietsvriendelijke adressen voor onderweg.